Klimaatcoaches in Gelderland helpen inwoners met een energiezuinig en klimaatvriendelijk leven

03-07-2024 372 keer bekeken

In het najaar van 2024 biedt Gelderland inwoners de kans om de opleiding van Stichting KlimaatGesprekken met korting te volgen en zelf klimaatcoach te worden. Een mooi voorbeeld voor heel Nederland.

Provincie Gelderland draagt financieel bij

In september en oktober 2024 organiseert KlimaatGesprekken 2 keer de driedaagse basisopleiding tot klimaatcoach speciaal voor deelnemers uit Gelderland. Tijdens deze opleiding leren cursisten hoe zij klimaatvriendelijker kunnen leven en hoe ze anderen kunnen inspireren en helpen om hetzelfde te doen. Provincie Gelderland geeft voor 20 klimaatcoaches vouchers uit. Hiermee vergoeden zij de helft van de deelnemersbijdrage. Werk jij voor een gemeente in de provincie Gelderland? Verspreid dit bericht dan via jouw kanalen. 

Geïnspireerd en ben jij benieuwd hoe ze dit in Gelderland aanpakken? Neem contact op met KlimaatGesprekken

 

Veranderen is leuker en makkelijker als je het samen met anderen doet 

De klimaatcoaches van Stichting KlimaatGesprekken geven een reeks van workshops om inwoners en andere geïnteresseerden te helpen bij de veranderingen die nodig zijn voor een duurzame toekomst. Welke keuzes maken het verschil in uw eigen leven, en hoe gaat u daarover op een positieve, inspirerende manier met anderen in gesprek? In deze workshops staan deelnemers stil bij hun motivatie en inspiratie, en delen ze praktische tips en adviezen met elkaar. Zo ontdekken ze ieder hun eigen rol in de verandering (energietransitie) die invloed heeft op ons allemaal.

Cookie-instellingen